Nevidomí za volantem

Petr je od narození slepý, ale žije jakoby víděl. Doufám, že spoustu lidí si uvědomí, že problémy, které každý den řešíme vlastně problémy ani nejsou.

PETR HALUŠKA – SLEPÝ BANDITA

Asi před 14 dny koukám na film „Slepý“ kde si hlavní roli zahrál můj oblíbený herec Alec Baldwin – Když film skončil, tak jsem přemýšlel o lidech, kteří nevidí a stále mi to leželo v hlavě…

Zhruba za týden mi zazvonil telefon a na druhé straně se ozval Petr Haluška alias SLEPÝ BANDITA, jestli bych si na něj neudělal čas! Tvl…tu husí kůži a ten pocit, který projel celým tělem cítím ještě dnes – Vesmír prostě funguje!!!

Slovo dalo slovo a během 14 dnů vznikl tento pilotní hot podcast, kam si budu čas od času zvát zajímavé a inspirativní hosty. Doufám, že se Vám bude líbit můj první a velmi inspirativní host, který je od narození slepý, ale žije jakoby víděl. Věřím, že spoustu lidí si uvědomí, že problémy, které každý den řešíme vlastně problémy ani nejsou. O další vzájemné spolupráci s Petrem Vás budeme včas informovat.

Slepý BANDITA – Petr Haluška Nevidomí za volantem ČR z.s. www.nevidomizavolantem.cz

XXL MASÁŽE – Petr Haluška Specializuji se na prostorově výraznou klientelu, sportovce a lidi s individuálními potřebami. Praha 10 Strašnice V Předpolí 7 Tel: +420 773 158 007 email:petahaluska@seznam.cz