Nadační fond

Myslím si, že v životě nejde jen brát, člověk musí také něco vrátit přírodě a společnosti, aby jsme zachovali přírodní bohatství a hodnoty i pro naše děti a další generace. Proto jsem založil tuto nadaci, která bude sloužit jako náš odkaz.

MDM SRDCEM ANDĚLA

PROČ?

Protože všechno v našich životech, by mělo mít nějaký smysl! Myslím si, že v životě nejde jen brát, člověk musí také něco vrátit přírodě a společnosti, aby jsme zachovali přírodní bohatství a hodnoty i pro naše děti a další generace. Proto jsem založil tuto nadaci, která bude sloužit jako náš odkaz.

JAK?

Pomocí nadačního fondu MDM, do kterého jsme na začátku vložili 480 000,-  Kč, chceme pomáhat a upozorňovat na problematické témata, která jsou v naší společnosti (kolem každého z nás a po celém světě). Staňte se našim partnerem a pojďmě společně dělat velké věci, které mají smysl, protože tenhle krásný svět, za to stojí!

KAM?

Vybrané finanční prostředky míří tam, kde jsou nejvíce potřebné – od nadačních projektů, až po konkrétní případy nebo náhlé životní situace.